Ulei de palmier

Info: 021-224.30.82 / 0745.040.762 sau elecon.2007 @ yahoo.com

Ceara de palmier

Ceara de palmier

Cititi mai multe despre uleiul din palmier.

Ceara de palmier este un material in totalitate natural si o resursa inepuizabila si regenerabila obtinuta din uleiul de palmier. Datorita faptului ca este un produs natural ecologic ceara  a inceput sa fie tot mai cautata de producatorii de lumanari, mai ales ca rezultatul este reprezentat de lumanari de o calitate foarte buna.

Palmierul produce fructe care la momentul potrivit sunt recoltate si trimise  la prelucrare unde se extrage uleiul. Acest ulei este sterilizat si purificat pentru a se ajunge la uleiul de palmier crud. Uleiul de palmier crud este ulterior transformat in ulei pentru gatit sau in ceara de palmier pentru lumanari.

Ceara de palmier este un produs extraordinar pentru lumanari de calitate. Lumanarile din ceara de palmier rezista la cladura zilei si accepta usor colorantii pastrand foarte bine aromele uleiurilor esentiale. 

Lumanarile din ceara de palmier isi pastreaza forma si raman dure, nu se deformeaza nici macar in conditii de canicula. Lumanarile din ceara de palmier sunt fine si neuleioase. Lumanarile sunt stabile in timpul procesului de ardere si timpul de ardere este marit substantial fata de lumanarile din ceara de albine.