Ulei de palmier

Info: 021-224.30.82 / 0745.040.762 sau elecon.2007 @ yahoo.com

Despre noi

In acest sens toate produsele comercializate sub brand-ul "ELCO", detin certificate de calitate, declaratii de conformitate si fise tehnice.

Compania noastra este importator direct de uleiuri de palmier, ceara de palmier si grasimi de palmier, acest lucru fiind posibil datorita unei stanse relatii dintre noi si compania furnizoare aflata in SRI LANKA.

In cazul in care sunteti consumator casnic, va puteti achizitiona produsele dorite prin intermediul magazinului virtual prezent in site.

In cazul in care doriti sa deveniti unul dintre distribuitorii autorizati ai produselor comercializate de compania noastra sub marca "ELCO", trebuie sa completati formularul de contact prezent in site, sau se poate trimite o solicitare la adresa de mail elecon.2007 @ yahoo.com, pentru a va putea oferi o lista de preturi adecvata cantitatii de produse dorite.

Pe langa produsele prezente in cadrul magazinului virtual, la solicitarea distribuitorilor, pot fi importate multe alte produse din categoria grasimilor vegetale din ulei de palmier si cocos.

Nu ezitati sa ne contactati, veti afla mult mai multe detalii despre produsele noastre!

Date Contact

Soseaua Banatului, nr.2, oras Chitila, Judetul Ilfov, Romania

Tel: (+4) 021 224 30 82
Fax: (+4) 021 224 30 82
Email: elecon.2007 @ yahoo.com
Website: www.uleiuripalmier.ro