Ulei de palmier

Info: 021-224.30.82 / 0745.040.762 sau elecon.2007 @ yahoo.com

Importator ceara palmier

Importator ceara palmier

 Cititi si despre pret ulei de palmier.

De obiecei produsele verzi sunt o categorie in totalitate naturala fara produse sintetice sau chimicale. Piata este plina de marfuri chinezesti ieftine cu foarte putine etichete si foarte multi ingredienti toxici ca parafina, colorantii industriali ce contin plumb sau metale grele si parfumuri sintetice.

O lumanare verde ecologica este acea lumanare naturala din compozitia careia lipsesc cu desavarsire parafina, colorantii si parfumurile sintetice.

Culoarea pentru ceara de palmier este de obicei alba sau specifica de galben murdar pentru ceara de albine.

Ceara de palmier este o materie prima foarte pretioasa si se obtine din prelucrarea uleiului de palmier. In mod normal este un amestec de trigliceride si rezulta prin separarea acidului palmitic de acidul steric. Ceara de palmier este folosita pe scara larga pentru fabricarea lumanarilor.

Un importator ceara palmier trebuie sa aiba in vedere calitatea produselor pe care le importa pentru ca le va da mai departe. Se un in vedere proprietatile vizuale ale cerii care in cazul palmierului trebuie sa fie alba, si de toate proprietatile chimice ale produsului de import. Ceara de palmier este bine sa fie in stare naturala, fara aditivi, coloranti, oxizi si amine.

 

Ceara din ulei de palmier se foloseste pentru lumanari decorative in special. Atunci cand dorim un produs natural apelam la lumanari din ceara de palmier. Din cauza nenumaratelor produse care apar pe piata trebuie sa fim atenti la toate etichetele pentru ca putem cumpara .lumanari din palmier crezand ca ceara de palmier este naturala si sa descoperim ca este plina de substante artificiale.