Ulei de palmier

Info: 021-224.30.82 / 0745.040.762 sau elecon.2007 @ yahoo.com

Ulei palmier pret

Ulei palmier pret

Cititi si despre ceara naturala.

Uleiul de palmier mai este cunoscut si sub numele de ulei Dende provenind din portugheza si este un ulei de bucatarie vegetal si comestibil ce provine din pulpa rosie a fructului de palmier. Uleiul de palmier are in mod natural culoarea rosiatica pentru ca are un continut ridicat de betacaroten.  Uleiul de palmier nu trebuie sa fie confundat cu uleiul de palmier nucleu produs din seminte sau cu uleiul produs din nuca de cocos. Trebuie observate diferentele de culoare. De exemplu uleliul de palmier brut nu contine carotenoide prin urmare nu este rosu. De asemenea conteaza si cantitatea de grasimi saturate.

Uleiul de palmier impreuna cu uleiul din nuca de cocos sunt grasim vegetale foarte saturate. Uleiul de palmier nu contine colesterol chiar daca raportul de grasimi creste colesterolul. Uleiul de palmier nu este derivat din organizme modificate genetic.

Raport ulei palmier pret bun

Raportul ulei de palmier pret este unul bun ccomparativ cu toate calitatile nutritive ale acestuia si este folosit in Africa, America de sud si Asia.  Din aceasta cauza numeroase zone care au padure tropicala sunt defrisate sau incendiate pentru a se obtine noi terenuri pentru plantatii de palmier. Din cauza plantatiilor de palmier se ajunge la defrisarea de hectare intregi de padure tropicala.

Uleiul de palmier este apreciat pentru calitatile sale deosebite:

Raportul intre ulei palmier si  pret este bun.

Ajuta la regenerarea parului

Ajuta la hidratarea parului

Previne cancerul de colon

Este folosit in diete

Previne cancerul mamar

Contine betacaroten

Previne afectiunile inimii si tensiunea ridicata